"Özelim Başarabilirim" Etwinning Projesi

12.05.2023 287

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Derya KOÇDEMİR özel eğitim öğrencileri ile "Özelim Başarabilirim" Etwinning Projesi yapmaktadır. Bu proje  okul - aile - toplum - öğretmen ve öğrenci beşgeninde biz ne yapabiliriz sorusuyla yola çıkmıştır.
     Bu proje kapsamında ters içerme uygulayarak normal gelişim gösteren akranlarıyla buluşturmayı, çevrelerindeki tarihi ve doğal güzellikleri fark etmek için yapılan gezilere katılmalarını, sinema, tiyatro gibi etkinliklere gitmelerini planlıyoruz.

Projenin Amaçları:
*Özel gereksinimli öğrencilerimizin normal gelişim gösteren akranları ile bir araya gelerek sosyalleşmelerini sağlamak.
* Özel gereksinimli öğrencilerimize kendilerini ifade etme fırsatı vermek.
* Sinema, tiyatro gibi halka açık yerlerde kurallara uyma becerisinin kazanılması
* Ters kaynaştırma yöntemi ile normal gelişim gösteren akranları ile bir araya gelme olanağına sahip olmak.
*Özel ihtiyaçları olan bireylerin web 2 aracını kullanabilmesi amaçlanmaktadır

12-05-202312-05-202312-05-2023