Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Ortaokulu

Vizyon: • Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. • Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. • Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. • Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. • Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi. • Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.

Misyon: • Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. • Veli memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi. • Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. • Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir.Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır. • Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginlendirilmiş bir eğitim yapmak.

Başarılar:

Saatler: 07:30 - 13:20
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA BOCCE, BASKETBOL, FUTSAL, GELENEKSEL OKÇULUK BRANŞLARINDA SPORTİF FAALİYETLER DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler: E twinning, TEMA programları, Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası, Zeka Oyunları Bursa Süper Ligi
Proje Çalışmaları: OKULUMUZDA TUBİTAK 4006, TEKNOFEST, MEB ROBOTİK PROJE ÇALIŞMLARI YAPILMAKTADIR.

Telefon - 0224 470 20 12

WEB - https://kadircavusoglu.meb.k12.tr

Adres - Kızılcıklı Mahallesi Kanatlı Sokak No4 Nilüfer / BURSA

Yerleşim Yeri -